Soukup v tom má jasno ! Žádná Hanychová, ale Agáta SOUKUPOVÁ !

8383
Sdílejte

Na to, zda se Agáta Hanychová stane manželkou majitele soukromé televize Jaromíra Soukupa, dostává tato známá influencerka často otázky. Po tom, co loni v září oznámila, že je těhotná. Tehdy během jejího streamu na Instagramu na přímou otázku o manželství odpověděla:  „Tak doufejme. To ale není na mně. Jsou věci, které ženy nemohou rozhodnout samy.“ Z okolí páru ale pronikaly informace, že Agáta s Jaromírem sňatek spolu chystají. „Budou se brát! Mají se tak rádi, že se chtějí vzít,“  prozradil jeden zdroj z jejich blízkosti. 

Ani Soukup se tomu nebránil, je odhodlán být i při narození jejich dcerky, jak řekl Super.cz  : “  Při porodu budu určitě. A místo mého pořadu se bude muset dát film. Diváci to přežijí. V tu chvíli, kdy bude Agáta rodit , bude v televizi film, určitě.“  Hanychová následně poznamenala, že  „Rozárka bude Soukupová“ , což znamená, že každé z jejích tří dětí bude mít jiné příjmení. Ale hned nato přišlo Jaromírovo zásadní vyjádření:  „A Agáta bude také Soukupová.“  Přitom se s úsměvem podíval směrem k ní a ona mu úsměv na znak souhlasu opětovala. Zajímavé je, že ještě v září jejich svatbu i dcerku předpověděla jistá známá věštkyně, v minulosti tvrdila i to, že se dá Agáta dohromady se starším mužem ze showbyznysu.  

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články