Soukup pořádně překvapil! TOTO vyjádření na adresu Patrasové od něj asi nikdo nečekal!

9163
Sdílejte

Z různých stran se do ní pustili lidé s nevybíranými slovy a kritikou za její vzezření a slovní projev. Přestože si Soukup obvykle nebere ubrousky při posuzování druhých, to, co se rozpoutalo na margo této zjevně nešťastné ženy, bylo už i na něj příliš mnoho.

Na svém profilu na Instagramu Jaromír Soukup pravidelně komentuje i dění ve společnosti a jeho pohled na věci veřejné. Rád otevřeně natvrdo poukazuje na to, co se mu nelíbí, a podle jeho slov se nebojí ani žalob. Nyní se však překvapivě ukázal jako pravý gentleman, když si neodpustil kritiku všech, kteří někdy rádi zapomínají na takt a slušnost vůči ženám speciálně, když chtějí senzaci. Jaksi se rozmohl neduh dělat skandál z jakéhokoli projevu slabosti či chyb lidí, zvláště když jsou veřejně známí. O to těžší to mají starší ženy, kterým není „dovoleno“ ani stárnout, ani vypadat, nedejbože, nedokonale.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články