SMUTNÁ ZPRÁVA! Zemřel oblíbený herec z telenovely Esmeralda!

47841
Sdílejte

Ignacio byl jedním z nejslavnějších mexických herců, přičemž účinkoval v divadlech a objevil se ve více než padesáti filmech. Jeho smrt hluboce zasáhla i herečku Leticii Calderón. ,,Nebe získalo velkou hvězdu. Ztratili jsme velkého herce, skvělého člověka, společníka, otce, dědečka, přítele. Navždy budu vzpomínat na dlouhé hodiny rozhovorů a smíchu. Můj Melessio, budeš mi moc chybět. Tvoje malá královna,“ napsala na sociální síti samotná představitelka Esmeraldy.

Na smutnou zprávu zareagoval i kubánský herec Mario Cimarro, který momentálně hvězdí v taneční show Let’s Dance . Společně hráli v několika divadelních představeních iv seriálu Moře lásky. ,,Don Ignacio López Tarso, vždy budu vděčný za to, že jsem měl tu čest mít na jevišti takového kolegu jako jste vy,“ zareagoval Mario.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články