„Proč se nerozvedeš?“: 5 důvodů, proč nešťastné páry zůstávají spolu

7627
Sdílejte

Mnohokrát jsou praktické a finanční výhody, které rodiče přinášejí své rodině, podkopávány nedostatkem opravdové lásky a nepřátelskou atmosférou v domácnosti, a to je ze všeho nejdůležitější.

„Nikdy to finančně nezvládnu, když odejdu“
Finance jsou dalším hlavním důvodem, proč nešťastné páry zůstávají spolu. Rozvod pravděpodobně sníží jejich životní úroveň a nebudou si moci užívat životního stylu, na který byli zvyklí. Ve většině případů dvě mzdy, které přicházejí do domácnosti, sotva stačí na pokrytí rodinných povinností a vyhlídka na dvě samostatné domácnosti zní skličující.

V tomto případě jsou věci opravdu těžké a pár bude muset udělat významné změny ve svém každodenním životě, aby mohl přistoupit k rozvodu.

„Co řeknou lidé“

Pokud pocházíte z konzervativního prostředí, kde je slovo „rozvod“ téměř nadávkou, může se vám pomyšlení na rozvod zdát jako to nejhorší, co se může stát. Myslíte si, že když se rozvedete, objeví se vám na čele obrovské „D“ oznamující všem, že vaše manželství ztroskotalo.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články