„Proč se nerozvedeš?“: 5 důvodů, proč nešťastné páry zůstávají spolu

7627
Sdílejte

Strach však existuje i v nenásilných párech. Budoucnost, která leží před rozvedenými manželi, je neznámá a vyžaduje mnoho drastických změn. Bilance se změní a nová data mohou vyděsit pár, který nakonec dá přednost nešťastnému vztahu na celý život.

„Věci nejsou tak špatné“

Odmítání vidět realitu je nejčastější kámen úrazu, který na sebe člověk klade. Mnoho párů předstírá, že věci v jejich manželství nejsou „tak špatné“ nebo že „by mohly být horší“, aby se cítily lépe a našly důvod, proč zůstat ve svém neštěstí.

Hluboko v nich se však ozve hlas, který je varuje, že věci v jejich vztahu nejsou vůbec „normální“ a že si zaslouží být šťastní. Pokud to tak cítíte, zeptejte se svých přátel a známých, jaké jsou jejich vlastní vztahy, a udělejte drastická rozhodnutí. Štěstí k nám nepřichází náhodou. Je to volba a všichni na ni máme právo.

„Musíme držet spolu kvůli dětem“

Bez ohledu na to, jak dobře se pár tváří, děti vždy vědí, zda jsou jejich rodiče šťastní. Jsou velmi citliví a vnímaví a zdá se, že mají speciální vysoce vyvinutý radar, který odhalí všechny formy pokrytectví.

Mnoho rodičů si ale myslí, že jejich děti budou nešťastné, pokud se rozvedou, protože budou zbaveny každodenního kontaktu s jedním ze dvou rodičů a budou muset změnit svůj životní styl. Setrváním ve špatném manželství však dáváte špatný příklad a svým dětem posíláte špatnou zprávu.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články