Ověřeno a odzkoušeno na bolavé kříže a kolena: Toto zabere za noc!

13406
Sdílejte

Přinášíme recept, který je odzkoušen a ověřen a zabral na 100%. Pomáhá při neskutečné bolesti křížů, kdy člověk skoro díky bolesti nemůže ani spát. Tento recept je velmi starý, ale nemusíte se bát jej vyzkoušet.

Recept k odstranění bolesti křížů, kloubů a kostí
Co potřebujeme:
  • 60% alkohol (nejlépe Alpu)
  • Přesličku

Postup:

Alpu nalijeme do sklenice. Potom vymačkáme přesličku jak se jen dá. Pohár zavřeme, položíme na okno a necháme asi 2 týdny louhovat. Potom si řádně namočíme do roztoku hrubou gázu a obtočíme ji večer/nebo přiložíme na bolavé místo.

Překryjeme fólií a zabalíme, abychom neušpinili postel. Necháme působit během noci, hlavně aby místo neochladlo. Opakujte takto 3 noci a uvidíte, že se Vám už po jednom dni uleví.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články