Neuvěřitelné vlastnosti a využití cibule, o kterých ví jen málokdo! Toto se vám bude hodit!

7230
Sdílejte

Cibulová šťáva je úžasný přírodní expektorans, díky čemuž je prospěšná při léčbě respiračních onemocnění. Kromě toho sloučeniny síry a flavonoidů, které obsahuje, pomáhají při léčbě cukrovky a artritidy, zlepšují zdraví srdce a vyrovnávají hladinu cholesterolu.

Nyní dokonce i Světová zdravotnická organizace uznala jeho silné schopnosti zmírnit infekce dýchacích cest, bronchitidu, kašel a ucpaný nos.

Neuvěřitelné využití cibule

1. Zvracení
Nejprve si nakrájejte cibuli, položte ji na tenkou utěrku a vyždímejte, dokud z utěrky nezačne odkapávat šťáva. Potom si připravte mátový čaj a nechte jej vychladnout. Vypijte 2 lžičky cibulové šťávy a počkejte 5 minut. Udělejte totéž s čajem a postup opakujte, dokud příznaky nezmizí.

2. Čištění vzduchu
Umístěte plátky cibule do různých částí domu, abyste vyčistili vzduch od bakterií a virů.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články