Namočím knot do medu. Když se dozvíte, proč to dělám pokaždé, budete dělat totéž!

821
Sdílejte

3.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou a přidejte několik kapek octa. Pokud se začne tvořit pěna, med není přírodní, obsahuje přídatnou látku.
4.Do sklenice dejte několik kapek jódu a poté přidejte trochu medu. Pokud med zmodrá, znamená to, že obsahuje kukuřičný škrob nebo mouku.
5.Namočte kousek knotu do medu a zkuste ho zapálit. Pokud se nezapálí, znamená to, že med je zředěný.
6.Vezměte kousek suchého chleba a namočte ho do medu. Pokud chléb zůstane po 10 minutách suchý, znamená to, že med je přírodní, je-li chléb kašovitý, znamená to, že med byl smíchán s vodou.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články