Namočím knot do medu. Když se dozvíte, proč to dělám pokaždé, budete dělat totéž!

821
Sdílejte

1.Vezměte si malou lžičku, ponořte ji do medu a otočte ji dnem vzhůru. Nepřírodní med je velmi řídký a bude rychle kapat po lžičce. Ekologický med zůstává na lžičce déle, je mnohem hustší a potřebuje více času na odkapání.
2.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou. Pokud se rychle rozpustí, není to pravý med. Přírodní med klesne na dno sklenice a nerozpustí se.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články