Milionové dluhy, vydírání a žaloby. Hanychové Soukup v obrovských problémech

6720
Sdílejte

Podle informací českých médií podal na Jaromíra Soukupa v krátké době již třetí návrh insolventnosti. Portál Mediaguru.cz zveřejnil článek o tom, že jeho firma Médea dluží už celkem 30 milionů korun. Z toho v hodnotě 12 milionů jsou pohledávky ČT, u které si v minulosti objednali reklamu a sponzorské upoutávky. Dalších 18 milionů za podobné služby dluží společnosti Media Club, která je navázána na Marka Singera, ředitele TV Prima a Vladimíra Pořízka.

V podání u insolvenčního soudu se uvádějí i další překvapivé informace. Firma Jaromíra Soukupa se vyjádřila o zákulisí sporu dotčených stran. Věřitelé prý v návrhu žádali, aby byl odňat nejen soukromý majetek Jaromíra Soukupa, ale i jeho dcery Natálie. Toto jednání později označili jako vydírání.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články