Křečové žíly: Přírodní léčba pomocí 3 složek!

6048
Sdílejte

Gel z aloe vera, který je jednou z hlavních složek, je v kosmetickém průmyslu dobře známý pro své bohaté výživové vlastnosti a hydratační schopnosti. Má také protizánětlivé a vazodilatační účinky, které zmenší velikost nemocných žil a podpoří lepší krevní oběh.

Zaručuje také značné množství antioxidantů a vody pro snadnou aplikaci bez poškození pokožky. Mrkev je vynikajícím zdrojem betakarotenu, antioxidantu, který zabraňuje předčasnému stárnutí a bojuje proti změně barvy pokožky.

Díky vitamínům skupiny B, minerálům a vláknině je mrkev jednou z nejzdravějších druhů zeleniny, které můžete přidat do svého jídelníčku. Když je uvaříte a rozmačkáte, snadno je použijete jako tělové mléko, které zajistí lokální účinky.

Mnohé účinné látky v mrkvi se používají pro zpevňující kúry, protože zlepšují pružnost pokožky a zabraňují jejímu ochabování. Mrkev také skvěle doplňuje jiná ošetření křečových žil, neboť podporuje krevní oběh a snižuje zánět.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články