Brunetka (29) varuje ostatní: Tolik hodin denně používala mobilní telefon, skončila na vozíku

7372
Sdílejte

Skončila na vozíku

Foxovy stav se natolik zhoršil, že se musela přestěhovat zpět k rodičům. Bylo jí tak špatně, že nebyla schopna vstát, nemohla se osprchovat ani navařit. Nakonec potřebovala invalidní vozík, aby se dostala domů a museli se o ni starat rodiče. Tento stav trval asi pololetí. Během dovolené v Portugalsku se jí ještě více pohoršilo, tak se musela vrátit zpět do Británie. Od té doby zůstala připoutaná na lůžku a invalidním vozíku. Ve snaze zjistit, co se děje, navštívila několik lékařů. Ti ale nedokázali určit diagnózu. 

Vypla jsem telefon a hodila ho do skříně

Fenella rozpoznala příznaky teprve tehdy, když její otec narazil na článek o kybernetické nevolnosti, resp. digitálním závratě. Tento stav způsobuje, že trpící pociťují závratě, obvykle v důsledku poruchy nervového systému, který je zodpovědný za průtok krve a kyslíku. „Vypla jsem si telefon a hodila ho do skříně nebo jsem ho dala rodičům a řekla, prosím, nepouštějte mě k němu. Pak jsem začala znovu chodit,“ prozradila mladá Britka. Zjistila, že pokud bude mobil používat několik hodin, její příznaky se opět vrátí a trvá tři nebo čtyři dny, než znovu zmizí.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články