Brunetka (29) varuje ostatní: Tolik hodin denně používala mobilní telefon, skončila na vozíku

7372
Sdílejte

 Lékaři zpočátku nedokázali určit její diagnózu. Nyní na základě svého případu upozornila na to, že jde o problém dnešní generace, která si prostřednictvím technologií vydělává na živobytí.

Fenellu Foxovou, která působí na platformě OnlyFans, začala bolet hlava a krk. Její symptomy vyvrcholily v listopadu 2021. „Začala jsem mít závratě. Pamatuji si, jak jsem se jednou vrátila po nákupu a myslela jsem si, že to byl úpal nebo něco podobného, ​​prostě jsem se necítila dobře. Musela jsem si sednout na kraj cesty do stínu a myslela jsem si, že se přes to jen musím přenést,“ popisuje své problémy. Po prvním záchvatu přišel o týden později další. „Měla jsem pocit, že nemůžu pořádně chodit, cítila jsem se opravdu špatně. Točila se mi hlava a byla jsem trochu dezorientovaná,“ ​​pokračuje. Volný čas si vyplňovala používáním telefonu, trávila na něm až čtrnáct hodin denně. 

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články