Závěť Presleyové je podvrh?! Priscilla zuří, TOTO je podle ní důkaz !

8757
Sdílejte

Lisa Marie zdědila v roce 1993 ve věku 25 let po legendárním otci majetek oceněný na 4,9 milionu dolarů, který později narostl až na 100 milionů. V roce 2005 prodala většinu obchodních podílů pozůstalosti společnosti Industrial Media, ale ponechala si kontrolu nad Gracelandem, které je muzeem Elvise. V žalobě z roku 2018 však tvrdila, že jí zbylo už jen 14 000 dolarů a obvinila Barryho Siegela z „bezohledné a nedbalé zprávy“ majetku a tvrdila, že její finanční rezervy byly v důsledku toho promrhány. V podání se uvádí, že Siegel měl v úmyslu odstoupit, což by podle podmínek trustu z roku 2010 mělo umožnit Priscille a Riley Keough spravovat majetek Lisy Marie, která po sobě zanechala tři žijící děti. Kromě Riley měla se svým čtvrtým manželem Michaelem Lockwoodem 14leté dvojčata. Rozvedli se v roce 2021, ale až do jejího skonu se stále spořili o finance u rodinného soudu. Bohužel se zdá, že spory pokračují.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články