V kolik hodin jste se narodili? S tím je velice úzce spojený váš osud !

127028
Sdílejte

Příběh o Popelce je jejich oblíbený. Pro ostatní je příjemné a snadné s nimi komunikovat. Jsou ideální pro roli manželky nebo manžela.

18:00 – 20:00.

Jejich patronem je Merkur. Práce je pro jejich životy ústřední. Velmi se zajímají o své zdraví, proto často dodržují módní stravu a správnou výživu.

Je mezi nimi mnoho lékařů nebo lidí s lékařským vzděláním. Jiní se potloukají po síti a rádi hrají počítačové hry a programují.

Šesté období:

20:00 – 00:00.

Jedná se o lidi se silným charakterem, přirozeně se rodícími vůdci. Je těžké je vyvést z cesty a přesvědčit je o něčem. Jejich sebevědomí je jejich hlavní výhodou a zároveň nevýhodou.

20:00 – 22:00.

Slunce je jejich patronem. Jeviště je místem, kde odhalí všechny své talenty. Jsou plní vášně a lásky, vědí, jak flirtovat od narození. Zamilovali se téměř na první pohled. Cítit se a chovat se téměř jako filmové hvězdy.

22:00 – 00:00.

Lidé narození v této době jsou sponzorováni Měsícem. Rádi se starají o ostatní. Nejdůležitější věcí v životě je rodina, vidí se v ní jen v roli hlavy. Mohou mít nad lidmi obrovskou moc.

Odpovídal tento popis vaší osobnosti? Nezapomeňte tento zajímavý příspěvek sdílet s ostatními!

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články