To snad ne! Podívejte, ke komu se přirovnala těhotná Hanychová: Soukup musí mít radost!

9363
Sdílejte

Nejstarší dcera herečky Veroniky Žilkové Agáta Hanychová trhla rekord v trvání vztahu. Po rozvodu s manželem Jakubem Prachařem partnery střídala každé čtvrtletí. Potom se však dala dohromady s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, a zjevně padla kosa na kámen. Jsou spolu už osm měsíců a za pár týdnů se jim narodí společný potomek, na svět by měla přijít holčička.

Jaromír Soukup se i při své zaneprázdněnosti o šestnáct let mladší partnerku stará, jak nejlépe umí. „Když jsem s Miou nemocná, Kryšpa je na pánském víkendu s mojí láskou Jaromírem Soukupem,“ pochlubila se zamilovaná Hanychová na sociální síti. Když se Agátu narodí třetí dítě, plánuje si pořídit chůvu a pomocnici do domácnosti, ale Češku nechce. „Já chci mít Filipínku, protože budu mít přece jen tři děti, tak bych chtěla Filipínku, aby mi pomohla s domácností.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články