Stav Richarda Müllera se nelepší! Opět je v nemocnici, tentokrát to bude na déle!

11013
Sdílejte

I když se velmi těšil na koncerty, nezbylo mu nic jiného, ​​než zrušit nejméně dvě z plánovaných vystoupení. Po velkých problémech se zraněnou nohou, kterou mu museli operovat, se musel po kontrole opět vrátit do nemocnice, aby podstoupil další zákrok. Svým fanouškům se ozval s omluvou za zrušené koncerty.

Název alba se třinácti písněmi je Černá labuť, bílá vrána, přičemž autorem hudby je Ondřej Brzobohatý a textů Peter Uličný, a hned se s ním vydal na turné. Už prosincové koncerty v Nitře a Žilině musel přeložit na leden, pak zase na únor a nyní až na duben. Všem se za další přesun omluvil z nemocniční postele s ortézou, obklopen přístroji. „Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Neuvidíme se nejméně šest týdnů. Přeji vám pevné zdraví, protože to je to nejdůležitější. A děkuji MUDr. Almásimu a celému personálu nemocnice v Dunajské Stredě za skvělou péči. Váš Richard. Vážení příznivci ,“  oslovil své fanoušky a nezapomněl poděkovat zdravotníkům.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články