Šokující LEŽ zpěváka: Vymyslel si VÁŽNOU NEMOCI !

9269
Sdílejte

A tak se rozhodl přestat pít, ale protože byl vždy v prostředí umělců a neustálých akcí, opojnému nápoji pro dospělé, se bylo velmi těžko ubránit a obzvláště všem těm nabídkám vypít si s kolegy při jakékoli příležitosti.

„Už jsem o tom nějakou dobu přemýšlel a přece jen po 35-ce člověka ty párty už tolik nebaví a tak jsem si řekl, že už je potřeba s tím skončit,“ informoval zpěvák a svěřil se i s tím, že si přesně pamatuje na to, když si dal naposledy panáka a od té doby se snaží být střízlivý a alkoholu se vyhýbat a držet zdravý životní styl.

Ale jeho abstinence, jak jsme již zmiňovali, nebyla vůbec jednoduchá, a tak si zpěvák dokonce před kolegy vymyslel důvod, proč nemůže pít. „Protože to bylo v době, kdy jsem hodně pracoval v divadle, kde se ty večírky odehrávají, tak jsem musel použít takovou lež, i když to není mým zvykem a lhát nevím, ale tehdy jsem zaklamal, že mi doktoři něco našli, protože jinak to nešlo,“ šokující uvedl český zpěvák věci na pravou míru a přiznal se, že byl nucen vymyslet si vážnou nemoc, aby mu dali klid.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články