Šok od pediatra: až 70% rodičů jsou příliš velcí slaboši a způsobují svým dětem velké utrpění!

7771
Sdílejte

Klava, lotyšský pediatr s 25 lety zkušeností, se zabývá nejen medicínou, ale i psychologií a vlivem rodičů na dítě. Svět byl šokován prohlášením, že se děti děsí onemocnění, protože příkladem je více než dvě třetiny rodičů.

Slabá generace

Fyzická a psychická trauma při vstupu do nemocnice nebo nemocničního pokoje je opravdu obdivuhodná. Zároveň je prokázáno, že se dítě nemá čeho bát, a když zůstane v nemocnici, sám se hodně učí.

Lékaři, zdravotní sestry a dokonce i společníci malého pacienta mu pomohou překonat jeho strach a dokázat mu, že se nic neděje a že mu lidé prostě pomáhají.

Proč se děti v nemocnici bojí?

Protože více než polovina rodičů opouští nemocnice a vychovává své děti k poznání, že není třeba chodit k lékařům, protože se bojí.

Hloupost rodičů

„Rodičovská hloupost přináší dětem největší utrpení. Neví, jak s ním bojovat, jen vědí, že nemocnice je nebezpečné místo, kde mu ublíží.

Nemocnice a lékaři jsou špatní lidé, kterých se musí bát. Horší je, že nás vidí jako tyrany a hloupé lidi, kteří je přetěžují drogami a chtějí zničit celý svět. “

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články