Proč vznikají potravinové alergie? Vědci mají jasno

9953
Sdílejte

V minulosti bychom jen těžko hledali průmyslově zpracované potraviny. Jídlo se vařilo doma, do restaurací se moc nechodilo. Neexistovaly geneticky modifikované potraviny, stabilizátory ani dochucovadla, éčka ani hormonálně upravované produkty. Mnoho částí zvířat, které se dřív běžně konzumovaly, by dnes jen málokdo pozřel – například droby či morek kostí. Ty ale přitom mají mimořádně příznivé účinky na zdraví.

Místo léků bylinky

I když stav tehdejší lékařské vědy v dnešních očích nepochybně přispěl k nižší průměrné délce života, než na jakou jsme zvyklí, pro lidi, kteří měli jen málo závažná onemocnění, se z dlouhodobého hlediska ukázalo jako velmi výhodné nenavštěvovat lékaře. Brali tak mnohem méně léků a různých chemikálií.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články