Po této kúře budou vaše játra, ledviny, střeva a v podstatě celé tělo kompletně vyčištěny a zregenerovány!

8834
Sdílejte

Pokud však červenou řepu zkvasíte, její blahodárné účinky na zdraví se ještě více znásobí.

Zdravotní účinky kvasu z červené řepy
  • Podle několika medicínských výzkumů dokáže kvašená červená řepa předcházet rozvoji zhoubných druhů rakoviny, vyčistit a zregenerovat játra či odstranit z celého těla jedovaté látky.
  • Kromě toho uvolňuje zácpu a řeší řadu dalších zdravotních problémů týkajících se zažívacího traktu, střev a trávení. Ruská lidová medicína považuje kvas z červené řepy za nejlepší přírodní prostředek pro arteriosklerózu (kornatění cév) a také pro vysoký krevní tlak. Ten dokáže normalizovat na velmi dlouhou dobu i po ukončení jeho užívání.
  • Nesmírně vhodný je také pro detoxikaci a regeneraci organismu po agresivních chemoterapiích.

Příprava tohoto kvasu je extrémně jednoduchá. K výrobě budete potřebovat pouze běžné, levné a snadno dostupné suroviny.

Ingredience:
  • velká zavařovací sklenice nebo džbán o objemu 3 litry
  • víčko s dírkami nebo gázu na uzavření
  • 700 gramů červené řepy
  • 2 polévkové lžíce mouky nebo 2 kousky staršího žitného či tmavého chleba
  • 200 gramů cukru (bílý nebo hnědý, ne však med, protože ten kvašení brzdí)
  • 100 gramů rozinek

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články