Gottová přišla o příjem, plány s manželem v nedohlednu! Před pádem na dno se snaží o TOTO!

9602
Sdílejte

O zodpovědnosti k životu se u Dominiky Gottové dá opravdu vážně pochybovat. Navzdory blížící se padesátce nemá v ničem žádné jistoty. O své práci v bezpečnostní službě přitom snila nejstarší Gottova dcera od té doby, co pracovala v jednom pražském obchodním centru a zdála se jí tato práce pro ni ideální. Snažila se v Helsinkách udělat i potřebný rekvalifikační kurz s náročnými závěrečnými zkouškami a údajně se jí to podařilo. Ale práci v této oblasti si už ale nehledá. Ztratila o ni zájem po vážném incidentu v jednom obchodním centru, při kterém ochrankáři zabili jednu zákaznici. „Tuto práci vážně nechci dělat,“  konstatovala znepokojeně, ale ačkoli šlo o skutečně smutnou událost, dalo by se polemizovat, zda ji Dominika nevyužila jen jako výmluvu.

Jaksi jí zřejmě uprchlo, že jí končí doba pobírání podpory v nezaměstnanosti a bez práce zůstane bez peněz. Jistotu nemá Dominika ani v jejím psychicky labilním manželovi Timu Tolkkimu (56), který je navíc většinu roku v Mexiku. Přestože se začátkem roku chlubila, jak skvěle spolu strávili vánoční svátky a Silvestra, zmínila, že zase bude muset odletět do Mexika. Naznačila ale přitom, že když se Timo vrátí, chce si v Helsinkách založit hudební agenturu a mohl by ji tam zaměstnat.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články