Fantastický zákusek Pribináček, který zmizí za 5 minut!

9201
Sdílejte
Postup:
  1. Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem utřeme do pěny. Během míchání pomalu přidáváme mléko a olej.
  2. Z bílků ušleháme tuhý sníh. V misce smícháme mouku, kakao a prášek do pečiva a mixérem dobře zamícháme do žloutek.
  3. Ručně lehce zamícháme sníh a těsto vylijeme na vymazaný a hl. moukou vysypaný plech.
  4. Pečeme při 180st. cca 20-25min. Necháme vychladnout.
  5. Tvaroh vyšleháme s oběma cukrem a přidáme tekutou smetanu, tolik aby tvaroh nebyl řídký, a ztužovač šlehačky.
  6. Tvarohový krém natřeme na vychladlé těsto a necháme ztuhnout cca 30min v chladničce.
  7. Čokoládu si rozpustíme ve šlehačkové smetaně, přivedeme k varu a za občasného míchání necháme vychladnout tak, aby poleva zůstala tekutá a poté ji nalijeme na tvarohovou náplň.
  8. Necháme ztuhnout a odležet v chladničce, nejlépe přes noc.
  9. Krájíme zoubkovaným nožem namočeným  v horké vodě.
DOBROU CHUŤ! 👌😋

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články