Žilková netají hněv a zklamání! Řekla ostře, co si o Češích myslí !

11467
Sdílejte

Ještě nedozráli na ženu a evropský rozměr. Ona je prostě politička budoucnosti. A tito pánové v důchodu by opravdu měli být v důchodu,“ uvedla Žilková v rozhovoru pro iDnes.cz .

Za volbou Danuše Nerudově pevně stála z pro ni jasných důvodů. „Danuše Nerudová bude ideální prezidentkou a zástupkyní všech občanů. Silných, slabých, mladých, starých, žen i mužů. Na prezidentský úřad má ideální věk, energii a zároveň je empatická a vzdělaná. Svou statečnost, toleranci a schopnost vést republiku dokázala na postu rektorky univerzity. Nemá žádnou politickou minulost, proto je garantem rovné příležitosti pro všechny,“ popsala všechny plusy nejmladší české rektorky, ale ani ty jí nezabezpečily post prezidentky České republiky. Češi dali opět přednost mužům a už poslední lednový víkend se dozvědí, zda budou mít v čele generála, nebo byznysmena ze Slovenska.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články