Žilková netají hněv a zklamání! Řekla ostře, co si o Češích myslí !

11467
Sdílejte

Nejvíce přívrženců i odpůrců měli tři hlavní kandidáti, kterými byli generál Petr Pavel (61), bývalý premiér Andrej Babiš (68) a rektorka brněnské univerzity Danuše Nerudová (44). Právě za ni se postavila i česká herečka Veronika Žilková (61), ale překvapivě s ní nesdílela stejný názor její dcera Agáta Hanychová (37).

‚Dá se předpokládat, že Veronika Žilková není vůbec nadšená s volbou prezidenta své dcery. Ta se tím přitom vůbec netají a je rozhodně jedna z mála známých tváří, které si takto vybraly, či možná dříve, které se k tomu i přiznaly. „Volila jsem Andreje Babiše,“ prozradila Agáta na sociální síti. Dá se předpokládat, že její volbu mohl ovlivnit i názor je partnera Jaromíra Soukupa (53), ačkoli ten byl největším fanouškem svého potenciálního „tchýně“, Martina Stropnického (66), o kterém se vyjadřoval s uznáním a dokonce shodil i Agátinu mámu, Veroniku Žilkovou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články