Vyděšená Prachařova láska Sára! Posedlý ctitel, pronásledování a taška s TÍMTO obsahem !

1345
Sdílejte

O nepříjemném zážitku si pro časopis Story vyprávěla přítelkyně Jakuba Prachaře, Sara Sandeva. Bylo to na začátku její herecké kariéry, když jí bylo pouhých patnáct let. Už tehdy mnohé muže zaujala svou nevšední krásou, která má snad základ iv jejích makedonských kořenech. Slávu si ale získala v Česku, ale velké role dostává iv Srbsku. Nebylo jí všechno jedno, když mimořádně zaujala jednoho diváka, který pravidelně chodil do divadla na její představení. „Jednoho dne přišel za mnou do divadla po představení. Byl celý v černém, uklonil se, pozdravil a řekl: “ Já jsem váš temný stín“,“ svěřila se se svým podivným zážitkem.

Tento zvláštní Sarin ctitel ale přidal i další překvapení. „Odevzdal mi tašku, ve které byl můj portrét, dopis od něj a odešel. Bylo to děsivé,“ dodala mladá herečka, která byla chováním neznámého muže pořádně vyděšená. „Vzhledem k tomu, že mi bylo pouhých patnáct let, hned jsem to řekla rodičům a jen jsme čekali, jestli ten pán přijde do divadla znovu. Bohužel, přišel, ale zároveň přišel i můj táta a máma, kteří ho vzali stranou, promluvili si s ním a pak jsem ho už, naštěstí, nikdy neviděla,“ uzavřela svou děsivou historku. Možná její muž neplánoval ublížit, ale jisté je, že takové chování vůči dítěti je rozhodně neakceptovatelné.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články