Vdovec po Zagorové má co vysvětlovat! TÍMTO si Margita nazlobil kolegy, ale je to jinak !

1556
Sdílejte

Na speciální koncert na Hančinu poctu je nutné vyhradit mnohem více času, podobně, jako tomu bylo iv případě Karla Gotta (†80). K jeho poctě se uskutečnil koncert až loni v červnu, přestože hlavní důvod oddalování byla pandemie a opatření. I v tomto případě mají Lucernu, kde se má koncert uskutečnit, zakrátko rekonstruovat. „Hanka milovala Lucernu a vždy v prosinci tam mívala své nezapomenutelné vánoční koncerty,“ připomněl Štefan. „S jejími písněmi vystoupí plejáda zpěváků a samozřejmě v doprovodu Boom! Bandu Jiřího Dvořáka, který Hanku doprovázel i na jejím úplně posledním koncertě,“ nastínil zhruba představu účasti kolegů z hudební branže Margita. Určitě se dočkají všichni, kdo s Hankou spolupracovali, nemusí se obávat ani Rezek, který se ozval s výčitkami jako první.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články