Unikl mrazivý detail z nemocnice! Rodina Lisy Marie Presley ZAKÁZALA resuscitaci !

9900
Sdílejte

O tom, co se dělo po prvním infarktu s jedinou Elvisovou dcerou informoval portál TMZ . „Srdce Lisy Marie Presley se po její hospitalizaci zastavilo podruhé, ale vzhledem k jejímu beznadějnému stavu její rodina lékařům nařídila, aby ji neresuscitovali, “ citovali informovaný zdroj. “ Lékaři ji uvedli do umělého spánku a byla napojena na přístroje. Členové rodiny podepsali DNR – příkaz neresuscitovat, pro případ, že by opět došlo k ataku,“ upřesnil informaci nejmenovaný zdroj.

V lékařské zprávě se uvádí, že zpěvačka utrpěla druhou srdeční zástavu a krátce nato byla prohlášena za mrtvou. Výsledky pitvy, která má určit přesnou příčinu smrti, budou pravděpodobně známy až za několik týdnů. Faktem je, že Lisa neměla úplně idylický život a příčin na stres bylo až až. “ Nikdy se jí nepodařilo najít klid. Zdálo se, že se stále děje něco, co jí způsobuje stres a bolest, přestože ztráta Bena byla ze všeho nejhorší, “ vyjádřil se nejmenovaný zdroj připomínající sebevraždu jejího syna.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články