Tato rostlina patří mezi nejkrásnější, ale také velmi nebezpečné: Poškozuje dýchací systém !

1055
Sdílejte

Ve skutečnosti celá rostlina ve všech svých částech obsahuje kardenolidy nebo kardioaktivní glykosidy, látky schopné měnit srdeční rytmus, což způsobuje různé typy arytmií. Pojďme zjistit, jaké jsou účinky této rostliny na dýchací systém a jaké jiné rostliny způsobují podobné účinky!

Příznaky otravy oleandrem
Obecně se příznaky otravy oleandrem zpočátku projevují epizodami zvracení , které často mají za následek snížení absorpce toxinů.

Po několika hodinách se vyskytnou poruchy srdečního rytmu, jako jsou ventrikulární arytmie a zpomalení srdečního rytmu.

Navzdory působení kardioaktivních glykosidů působí již v nízkých koncentracích a na začátku může intoxikace vést k mnoha kritickým problémům , musí ji okamžitě léčit odborník.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články