Strach o známého herce, je NEZVĚSTNÝ! Jel na výlet do hor, náhle se zhoršilo počasí !

8246
Sdílejte

„Tyto záchranné mise se týkaly ztracených, uvízlých a/nebo zraněných turistů. Bohužel během těchto posledních 4 týdnů dva turisté nepřežili poté, co spadli a zranili se,“ dodali. Zároveň se Sandsem pátrají i po dalším turistovi, který se také ztratil. Minulý týden tam zahynula matka čtyř dětí poté, co spadla z výšky 500 metrů z hory Mount Baldy, přičemž byla podle jejích přátel zkušená turistka. „Bouře, které přinesly sněhové a ledové podmínky, nejsou příznivé pro turisty, dokonce ani pro ty, kteří se cítí být vysoce zkušení,“ varují záchranáři, ale najdou se odvážlivci, kteří to nerespektují, mezi nimi i Sands. Jeho syn se vydal spolu se zkušeným horolezcem po předpokládané trase, kterou vystopoval. Bohužel, po tak dlouhé době a přetrvávajících podmínkách, by to musel být zřejmě zázrak, kdyby herec přežil.

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články