Šťastná Veronika Žilková ! Její dcera Kordula (17) zvládla porod naprosto perfektně !

97378
Sdílejte

Zřejmě to bylo už ve finále, protože před pár dny už přišli na svět. Veronika si stále užívala romantické chvíle s novým partnerem na tomto ostrově, kde nikdy není zima, ale je i velmi hrdá na její nejmladší dceru, která byla u Coffie v době příchodu štěňátek na svět.

‚Poslední měsíce se stále více objevuje v médiích i další členka rodiny herečky Veroniky Žilkové, její krásná dcera Kordula Stropnická (17). Svůj velký společenský debut zažila loni na mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se prošla po červeném koberci po boku mámy a zaujala svojí krásou ve spojení s odvážnými průsvitnými šaty. Další rozruch vyvolala v souvislosti s jejím přítelem, se kterým se koncem října zúčastnila galavečera Souboj hvězd v Praze. Tam se sice snažila její sestra Agáta Hanychová (37) je rozdělit, aby unikly pozornosti fotografů, ale moc se jí to nepodařilo.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články