S těhotnou Agátu je špatně, má zápal plic! Už je venku i přesný termín porodu !

1909
Sdílejte

Agáta už z Alp hlásila mizerný Silvestr, když nemocná ležela na gauči a musel se o ni starat její přítel. Ale ani po návratu domů se její stav nezlepšil a v instastories přiznala, že má zápal plic. „Netuším, kde jsem to chytila, ale poprvé jsem schopna si udělat maximálně čaj, jinak ležím, “ napsala a skutečně tím své sledovatelky znepokojila. V těhotenství to rozhodně není jen tak, natož horečky, přičemž Agáta přiznala, že měla i přes 39 stupňů.

Našli se i takové sledovatelky této populární influencerky, které jí šplehly do tváře, že si za to může sama, když vyvádí na sněhu. Agáta však správně kontrovala, že ze dvou jízd na snowboardu člověk zápal plic nedostane, musela tam být zřejmě jiná příčina. Zbývá věřit, že se z toho dostane a její těhotenství nemoc nijak nepoznačí.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články