Po Kotkovi je otcem už i Mádl ! Těhotenství i porod partnerky totálně UTAJILI !

1347
Sdílejte

Pozoruhodné na této novince je to, že se těhotenství matky jeho dítěte i porod, který měl proběhnout již před zhruba dvěma týdny, podařilo utajit před veřejností.

Sám Mádl se k tomu dosud nevyjádřil. No portál Super.cz píše, že se mu narodil syn a dostal prý jméno František. I když všichni automaticky předpokládali, že matkou je jeho naposledy známá přítelkyně, kostýmní výtvarnice Andrijana Trpkovič (44), docela jasné to zatím není. Dohromady se daly v roce 2021 a zdálo se, že to s ní myslí vážně. Loni koncem května, když křtil svou první knihu Přitažlivost planety Krypton, ji seznámil i se svými dvěma bratry a rodiči. Andrijana svého času chodila s jeho kolegou Vojtou Kotkem (35). I ten se stal loni poprvé otcem a má také syna. Když se Mádla během křtu jeho knihy ptali, kdy bude otcem, jen se usmál. „Jsme šťastní a spokojení a jestli přijde další moje role otce? Tak o tom zatím nevím, ale to se takhle nedá naplánovat,“ zamlžoval, protože v té době už musel vědět, že bude otcem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články