Patrasová vyrazila dech: Felix má víc plastik než já !

10056
Sdílejte

Na Dádině vzezření bude mít zajisté podíl zejména to, že navzdory všem jejím problémům a šlamastikám z posledních let, nikdy ve větší míře nepolevila v péči o sebe – kosmetické a kadeřnické salony navštěvuje se železnou pravidelností. Pomáhá jí i relax na dovolených u moře. Na fotografiích, které vznikly loni po návštěvě kadeřníka, když se vrátila z dovolené s manželem v Tunisu, to bylo obzvlášť výrazně vidět. „Dovolená mi určitě prospěla, navíc mám velmi šikovného kadeřníka, který mi právě udělal ozdravnou kúru na vlasy, proto vypadají o tolik lépe. A je možné, že jsem i trochu zhubla. Ale to nevím s jistotou, protože už se raději vůbec nevážím, konstatovala tehdy spokojená Dagmar. Ale i nejnovější fotka, kterou přidala na Instagram je důkazem, že Dáda vypadá opravdu výborně, ačkoli si už pomohla i filtry.

Dáda se o svůj vzhled stará také pomocí nejnovějších kosmetických postupů, plastické operace však popírá:

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články