Krampol dostal podmínku! Buď se nechá naočkovat, nebo může na TOTO zapomenout !

9015
Sdílejte

Nadarmo se snažili Krampolovi lékaři vysvětlovat za poslední rok a půl, což měl časté problémy s plícemi, že by neměl tolik vystupovat a raději být doma. Herec miluje společnost a doma posedět déle nedokáže. Jak před Vánocemi v roce 2021, tak i loni se mu však velmi přitížilo s plícemi, když si troufl i na veřejné vystupování. „Na průdušky trpím od dětství a vždy před Vánocemi se mi to zhorší. Minulý rok to bylo příšerné, letos to bylo v porovnání s tím mírnější. Mohl bych být sice doma a léčit to, ale v nemocnici dávají člověku antibiotika do žíly a obecně se o něj lépe postarají. Ale teď, dokud nebudu očkován, tak jsem opravdu doma,“ postěžoval si Krampol pro ŽivotvČesku.cz .

Populární bavič se sice těší, že se dostal z nejhoršího, ale jistě už přemýšlí, kdy se zase postaví před publikum, které ho motivuje k životu. Když jen trochu může, vyráží i na různé večírky, kde se může setkat s kamarády. „Nechci sedět sám doma a dojímat se.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články