Herečka Zdena Hadrbolcová měla mrtvici ! Ochrnutou ji našla návštěva !

9644
Sdílejte

„Má několik nemocí, které se navzájem ovlivňují. Některé souvisí s věkem a tělem, jiné s duší. U pacientů v tak vysokém věku se s tím už jen stěží dá něco dělat,“ vyjádřil se nejmenovaný zdroj. Když loni v létě slavila osmdesát pět let, lamentovala v rozhovoru pro Blesk: „Jsem ubožák. Stále mi není dobře. Všechno hapruje, nejen srdíčko. Chodit už téměř nemůžu, takže ležím, ani nečtu a nedívám na televizi … Já už taky na nic nemám síly, natož ještě natáčet…Budu ráda, když doklepu tu Ulici.“ Bylo jasné, že si neuvědomuje, že s rolí pekařky v Ulici skončila už v roce 2020 právě kvůli jejím zdravotním problémům.

Kdoví, jestli se z nemocnice ještě vrátí Hadrbolcová domů, kde ji nikdo nečeká, jelikož nikdy nechtěla děti. Neviděla dobrý příklad v jejím dětství se dvěma povahově rozličnými rodiči, temperamentním sportovcem a chladnou, rezervovanou úřednicí, u kterých necítila zřejmě oporu. Vychovávala ji babička. Po vystudování herectví na pražské DAMU účinkovala v několika pražských divadlech a často se objevovala ve filmech a seriálech. Měla už přes osmdesát, když si už více účinkovat v seriálu Ulice netroufá. Její dlouholetý přítel, dokumentarista a kameraman Jiří Průcha, se kterým přežila pěkný vztah, už nežije. Přiznala, že kdyby ho znala dříve, možná by si to s dětmi rozmyslela. Hodně cestovala, ovládala angličtinu, francouzštinu i italštinu. Ještě jako sedmdesátnice byla plná života, jezdila na kole, plavala a hrála tenis.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články