Farna se těšila z druhého miminka, nakonec přiznala: Nevypadá všechno tak růžově !

9692
Sdílejte

Už teď ale s obavami přemýšlí nad budoucností, když to podle ní až tak jednoduché nebude. “ Ella papá a spí. Ale pak to bude těžší, když vyroste a začne chodit. Občas to vypadá, že to zvládám, ale nemusí to tak být. Působím tak možná, ale také nespím a všude mám ale totální brajgel. Nevypadá to všechno tak růžově, “ přiznává sympaticky, že je úplně stejná máma, jako každá jiná, když má chvílemi všeho plné zuby a nepořádek jí už žíly netrhá.

Navíc se ale bude muset věnovat víc i kariéře. Příští rok plánuje ke své třicítce velký koncert. I když se má uskutečnit až 14. října, jak uvedla Ewa na své oficiální webové stránce, pracovat na něm začíná už nyní. „Startuji hodiny tance, abych byla připravena tam struhnout nějaké super choreografické prvky,“ svěřila se ambiciózní zpěvačka se svým novoročním předsevzetím. Bude to mít jistě dobrý vliv i na její kondičku a figuru, což jí nezapomínají někteří „fanoušci“ otřískávat o hlavu. Naštěstí, mindráky z kilo navíc má už dávno za sebou, ví, že jsou mnohem podstatnější věci, než co si nějací internetoví zoufalci myslí o jejích křivkách.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články