Cristovao šokoval slovy o sebevraždě ! Pomoc hledal také v drogách !

8862
Sdílejte

​Na rozloučení s Petrem O. nezapomíná ani jedna z Benových sledovatelek. „Také si vždy vzpomenu, zejména na tu lednovou zimu, pokud tam stojíme večer se svíčkami. Strašně mě to poznamenalo, a to jsem ho znala jen okrajově,“ popsala své silné dojmy. Modelka a zpěvačka Jitka Boho přidala také radu: „Díky za tvá slova… a doporučuji například aplikaci Nepanikař, poskytují bezplatnou rychlou první psychologickou pomoc.“ Ben práci na sobě a sebepoznání bere vážně. „Více se soustředím na to, abych se vycentroval. Ještě víc se dostal do toho, kým můžu být, a pracoval na sobě po všech stránkách,“ svěřil se ještě loni s tím, že „je třeba najít si kolem sebe fajn lidí, kteří už z principu jdou správným směrem.“Je rozhodně záslužné, pokud influenceři využívají svého vlivu i tímto směrem, a to Benovi slouží ke cti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články