Bohdalová je na tom špatně a vyhlídky nejsou optimistické! Bude to už jen horší..!

55267
Sdílejte

Svou devadesátku slavila snad celý rok, přičemž s elánem rozdávala plnými přehrštími humor a dobrou náladu. Loni v prosinci bylo proto velkým překvapením, když se kvůli zdravotnímu stavu herečky začala rušit představení. Nedávno ohlásila, že ruší všechna svá vystoupení i na celou nadcházející sezónu. Nejnovější je další jóbovkou, že její zdravotní problém není na krátko.

‚Všichni příznivci Jiřiny Bohdalové jsou zajisté zarmouceni, že ji neuvidí hrát minimálně několik měsíců. „Lékaři mi doporučili věnovat zbytek letošní sezóny důkladné rekonvalescenci,“ uvedla před časem sama herečka pro Blesk. Bohužel podle nejnovějších zvěstí je možné, že si už nezahraje nikdy. „Opět ji hospitalizovali, bylo to přísně tajné, aby se to nedozvěděla média,“ citovaly v Sedmičce dobře informovaný zdroj. Do nemocnice za mámou pravidelně chodila její dcera Simona Stašová, která tam také nocovala.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články