Bagárová pořádně překvapila! SVATBA a rozšiřování rodinky !

2682
Sdílejte

Rozzářená láskou, plánuje s podnikatelem, který připomíná některým Vémolu, jiným Attilu Végha, společnou budoucnost. “ V budoucnu bych se moc ráda vydala, ale uvidíme, co přinese čas. Chtěla bych mít ještě dvě děti, u jednoho určitě nezůstanu. Chtěla bych mít velkou rodinu, “ svěřila se Bagárová v rozhovoru pro TALK! a jistě by nemohla popřít, že v této chvíli se její plány týkají právě Lekaje. Její expartner Mach se k sňatku s ní neměl, ani ho v dohledné době neplánoval. Možná proto žila v dilematu, jak se nedávno překvapivě vyjádřila v rozhovoru pro Evropu 2: „ Léta jsem se rozhodovala, jak opustit vztah. Nefungovalo to, nebylo to v pořádku. Stále jsem měla tendenci, že nemůžu odejít, když máme to dítě, že jí nemůžu vzít otce.“Snad jí to tentokrát s Leem už vyjde, sympatické zpěvačce to určitě všichni přejí.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články