Agáta to opět nezvládla ! Všechno je zase najednou jinak !

10685
Sdílejte

Tímto výletem zaskočila některé sledovatelky, které ji neustále varují, aby si na sebe dávala během těhotenství větší pozor a neriskovala ani v rámci jejího oblíbeného snowboardingu, který si neodpustila začátkem prosince. I v Alpách se jeden den párkrát spustila svahem, ale pak se rozhodla už osud v tomto směru nepokoušet a věnovala se dětem. Přesto ji zradilo zdraví, když tam nachladla.

S jejím milovaným cestováním za teplem k vodě to ale nevypadalo moc nadějně. „Nemohu, nebo spíš nechci teď létat. Nechci to riskovat. Takže necestujeme,“ vyznala se teprve před nedávnem při vaření guláše a jak je už jasné, ani ne za měsíc už názor změnila. Jakmile přiletěla do Marbelly, ozvala se přes Instagram svým věrným. „Hlásím se z gauče, let byl v pořádku, cítím se dobře,“ oznámila na Instagramu už v pohodlí vily. Jaromír měl za ní zřejmě dorazit zakrátko autem, podobně jako v létě, kdy bral s sebou i svého psa, se kterým by byl let zřejmě problémem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články