10 příčin vzniku rakoviny. Používáme tohle denně !

1492
Sdílejte

Pokračování na další straně

 

Cukr však nevyhazujte, můžete jej použít i jinak, než jsme psali v tomto článku. Umělá sladidla jako aspartam, sacharin a acetulfam K jsou ještě většími zabijáky a karcinogeny (zejména aspartam) než tradiční cukry.

7/ Fluorid
Ne, nejde o minerál, který se nachází v přírodě a v některých zemích se dokonce přidává do pitné vody. Fluorid je chemický prvek, který z těla vytlačuje jiné minerály, zvyšuje lámavost kostí, způsobuje zubní fluorózu a celkově oslabuje imunitní systém.

Může dokonce způsobit rakovinu. Pokud je to možné, kupujte zubní pastu bez fluoridu. Pokud nemůžete, naneste na zubní kartáček jen minimální množství pasty a dávejte pozor, abyste jej nepohltli. To je důležité zejména pro děti.

8/ Léky, očkování
Vyhledejte lékaře, který vám kromě předepisování antibiotik poradí také v oblasti životního stylu a zdravé výživy, abyste předešli rakovině. Pokud je to možné, vyhýbejte se tradičním lékům od velkých farmaceutických společností s velkými jmény.

V minulosti se ukázalo, že mnohá očkování mohou být příčinou rakoviny. Příkladem je živá vakcína proti dětské obrně, která byla kontaminována virem SV-40, který u lidí způsobuje rakovinu.

Dnes jsou problémem téměř všechny vakcíny. Obsahují známé karcinogeny, jako je formaldehyd, formalin a hliník.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články