Zůstaly jen slzy… Hrušínskému roztrhali psi domácího mazlíčka, jejich majitel reagoval otřesně !

5292
Sdílejte

‚Jak mával kocour ve zvyku, přes plot se protáhl do sousední neobydlené zahrady. Nebýt nezodpovědného majitele bojových psů, jistě by si takto užíval života ještě pár let. Jan Hrušínský nedokázal zadržet slzy, když viděl zubožené a dokousané tělo kocoura. Na sociální síti si zavzpomínal zimní večer, když ho našla jeho dcera Kristýna mravenčího a promrzlého u krabice, ve které ho někdo položil při cestě. Na obloze svítily jasné hvězdy, po té nejjasnější, po Jupiterovi, ho pojmenovala. O tom, co se v to osudné ráno událo, napsal na Facebook zkroušený herec. „Včera jsme měli smutný den. Nejhorší z celého roku,“ začal s popisem, jak Jupíka škrabkal za ušima, než vyběhl ven na osudné místo, kde se na něj vrhli tři bojové psy.

Majitel těchto bojových plemen tomu prý jen přihlížel. Psi neměli vodítka, ani náhubky. To, co se děje, spatřila Kristýna, když vyběhla na balkon zjistit, proč jejich pes tak divoce štěká. Přestože je už v devátém měsíci těhotenství, vyběhla ven a přelezla plot, aby ratovala ubohého kocoura od rozzuřených psů. „Vrhli se na rozespalého kocoura, kterému se bohužel poprvé v životě nepodařilo utéct,“ píše herec, jak to vnímal. Za dcerou hned vyběhl i on, oblečený pouze v pyžamu, a doběhl i dceřin manžel Matěj. „To už ale bylo zřejmě pozdě. Pak mi jen podali bezvládného Jupíka. Dýchal, ale na nářek neměl sílu. Chlupy slepené od psích slin, jazyk ven z tlamičky. Majitel psů tam stále stál a čuměl,“ rozhořčeně konstatoval s otázkou, jestli by se takto přihlížel, i kdyby psi trhali dítě.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články