Česko v slzách. Zemřel herec Ladislav Trojan

2720
Sdílejte

Do povědomí českých televizních diváků se zapsal natrvalo jako třetí chlap v druhdy velmi oblíbeném televizním seriálu Tři chlapi v chalupě, kde si zahrál nejmladšího člena dynastie Potůčkovic rodiny (syna Potůčka) společně s Lubomírem Lipským (děda Potůček) a Janem Skopečkem (otec Potůček). Od roku 2011 vystřídal Petra Bruknera v moderování Kouzelné školky. Hrál zde dědu Ládu. Od listopadu 2018 v pořadu Kouzelná školka dále neúčinkoval.

O tom, že jednou bude hrát, ovšem nijak výrazně nesnil: „K divadlu jsem se navážno dostal až během gymnázia, díky jednomu skvělému profesorovi. A víte, co je zajímavé? Tu první pohádku jsem hrál v orlovně v pražských Dejvicích. Byl tam takový malý sál, kde naše škola podobné akce mívala. Moje maminka tam chodívala i na cvičení. Během let se prostor proměnil v dnes slavné divadlo, kde hraje roky Ivan. Vtipné, co?“

Vášeň pro herectví
Ladislav Trojan patřil mezi herce, kteří svou práci opravdu milovali, přemýšleli o ní i doma. I když v posledních letech už profesi opustil, stále se zajímal, co se v oboru děje.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články