Česko v slzách. Zemřel herec Ladislav Trojan

2720
Sdílejte

Od dětství hrál ochotnické divadlo (v 8 letech si v jedné pohádce zahrál roli princezny), věnoval se i baletu a po absolutoriu gymnázia studoval na pražské DAMU. Po ukončení studia začínal v pražském Realistickém divadle (což je Švandovo divadlo na Smíchově), odkud po 7 letech přešel do Městských divadel pražských. Jeho poslední angažmá bylo v Divadle Na Fidlovačce.

Ale i pak spolupracoval s různými divadly a v představeních vystupoval jako host, například v Divadle Na Fidlovačce to bylo ve hrách Fidlovačka a Slaměný klobouk, vystupoval i v Divadle ABC či v Divadle Radka Brzobohatého.

Trojan se objevil v prvním československém televizním seriálu Rodina Bláhova. Diváci si jej pamatují z televizního seriálu Tři chlapi v Chalupě, kde hrál nejmladšího člena rodiny Potůčkových Vendu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články