Vémola po návratu z nemocnice ! Troska, která sotva dojde na záchod !

11260
Sdílejte

Teprve nedávno zápasník Karlos Vémola (37) vyhrožoval svému soupeři Patrikovi Kinclovi (33), jak si ho podá na avizovaném zápase 30. prosince.

Měla to být velká událost a jejich fanoušci si už dlouho předem s nadšením kupovali vstupenky. Oběma měli za zápas vyplatit mimořádně vysoké honoráře. Osud jim to ale nedopřál, když se Vémolovi po tvrdých trénincích s Makhmudem Muradovem (32) podlomilo zdraví natolik, že musel urgentně podstoupit nemocniční léčbu. Mělo mu jít dokonce o život, jak se sám vyjádřil z nemocničního lůžka. Po dvou týdnech byl konečně z nemocnice propuštěn na doléčení domů.

O svém návratu do Vémolandu po dvou týdnech léčby v nemocnici informoval „Terminátor“ své sledovatele ještě z nemocničního lůžka. Za pár hodin byl už doma se svou rodinou az radostného svítání s dětmi sdílel i fotografie. Vypadá být na nich velmi pohublý, ale šťastný. Jistě si uvědomuje, jak skvělé je být doma s nejbližšími, což občas snad ne zcela vnímal, když běhal po různých akcích a žurách obklopen ženami. Právě jeho způsob života mu podle jeho soupeře Kincla neumožňoval dostatečně zregenerovat organismus po těžkých trénincích a výsledek se dostavil v podobě zánětu a hospitalizace. Myslí si také, že je Karlos už za zenitem v jeho kariéře zápasníka.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články