Už ji netají! Brad Pitt se s novou láskou neskrývá, ta PODOBA je ale zjevná !

5324
Sdílejte

Hollywoodská herecká legenda oslavila v neděli 59 let, i když na ně rozhodně nevypadá. Brad Pitt se obléká podle nejnovějších trendů a překvapuje i vlastními kreacemi, ale především zraje jako víno a je stále velmi přitažlivý.

Není divu, že stále je pro miliony žen sexydol a rozhodně by si mohl vybírat. Klebetilo se, že má cosi s krásnou Emily Ratajkowski, ale ta je už ve vztahu s Peteem Davidsonem. Ale stejně je už zadaný i Brad Pitt. Poprvé od rozchodu s Angelinou Jolie to vypadá na vážnější vztah.

Zatímco se spekulovalo o jeho vztahu s nedávno rozvedenou modelkou Emily Ratajkowski, ve skutečnosti podle všeho v tichosti paktoval s jinou kráskou s exotickým jménem – Ines de Ramon (32), která je mimo jiné i návrhářka šperků. I ona se teprve nedávno rozvedla, přičemž byla tři roky vdaná za herce Paula Wesleye, známého ze seriálu Upírské deníky. Jejich rozvod v květnu sami potvrdili v září pro časopis People. V listopadu ji bylo spolu s Bradem Pittem vidět na koncertě Bona v Los Angeles, ale podle zdrojů z jejich okolí spolu chodí už několik měsíců.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články