Přivolejte si ANDĚLY do života ! Jejich energii pocítíte HNED a víte, který den zavolat Gabriela ?

3695
Sdílejte

Tento archanděl nám posiluje smysl pro vděčnost, toleranci a lásku. Růžová je jeho barva a tak, pokud máte doma, růžový křemen, použijte jej k zesílení spojení. Držte se ho a říkejte: „Archanděl Kamael, jsem připravena cítit tvou lásku, která mě nyní obklopuje. Kéž bych i já otevřela své srdce a předávala tvou lásku při každé příležitosti. Děkuji.”

Archanděl Gabriel ve středu

Barva tohoto dne je bílá, protože přináší energii čistoty, obnovy a tvůrčího umění a spojuje nás s archandělem Gabrielem. Jelikož je obklopen křišťálově bílým světlem, můžete použít čistě bílý křemen. „Archanděl Gabriel, žádám tě, abys očistil mé myšlenky, aby všechna má slova byla mluvena s laskavostí a činy byly vždy zaměřeny na nejvyšší dobro. Děkuji.”

Archanděl Rafael ve čtvrtek

Toto je den Rafaela, léčitele, který přináší energie seberozvoje, vědeckého poznání a pravdy a je spojen s celostní medicínou. Jeho barva je zelená, proto použijte zelený smaragd, malachit nebo nefrit. Spojíte se s ním tak, že řeknete: „Archanděl Rafael, teď tě volám a prosím, abys přinesl uzdravení mému tělu, mysli a duchu. Vím, že každá buňka v těle funguje v dokonalé harmonii. Když se vyléčím sama, mohu tuto energii šířit dále pro ostatní. Děkuji.”

Kam dál?

Zoufalá rodina na Liberecku přišla o střechu nad hlavou a to vše kvůli elektrické čtyřkolce! Koukáte, jak vám domov hoří před očima, pláče dcera

Na Kladensku se v hasičské nádrži utopilo malé dítě

Známý lékař to řekl na rovinu: ,,Nejčastěji je člověk nemocný z lenosti a chamtivosti!“

Vyhazování cigaretových nedopalků z aut může vyjít hodně draho. Policie varuje před vysokými pokutami

Názor pokladních na zákazníky: Jsou nepříjemní, arogantní, nevychovaní a myslí si, že jim patří svět

Další články