Leoš Mareš otevřeně! Zatímco jeho Monika s dcerkou spali, v obýváku se mu věnovala jiná žena !

2863
Sdílejte

Při jeho pracovním vytížení si ale musí vše časově naplánovat předem. „Zapisuji si tréninky a mám přehled. Například před pár dny jsem řešil, kdy budu cvičit. S mojí trenérkou nám to časově nevycházelo. Nakonec to dopadlo tak, že jsme cvičili v šest ráno. Přišla k nám domů, rodina ještě spala a my jsme měli trénink v obýváku. Když mám nějaký projekt, často se pro něj nadchnu. Jdu do toho naplno, a dokud nedosáhnu cíle, tak nepřestanu. A pak přijde druhý extrém, že když to skončí, tak nemám vůli žádnou,“ přiznal se Leoš a vysvětlil také důvod ženské návštěvy během spánku manželky u nich v bytě.

Před rokem měl podobný režim a dodržoval ho iv listopadu na Maledivách, kam se vydal is jeho tehdy těhotnou manželkou. Dokud si ona vzhledem k jejímu stavu užívala klidu a relaxu, Leoš makal na svém těle. Už nějakou dobu se ho snažil vylepšit, zpevnit a poněkud vybudovat i svalstvo. To však neměl pořádně ani v mládí, ale tehdy se tím nepříliš trápil. V každém případě, svalovec z něj zřejmě už nebude, ale není pochyb, že být v dobře formě je to nejlepší, co může nejen pro svůj vzhled, ale také pro zdraví udělat. A tak Monice jistě nevadí ani to, že si Leoš vodí domů „cizí ženskou“, zatímco ona s dcerkou spí.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články