Leoš Mareš otevřeně! Zatímco jeho Monika s dcerkou spali, v obýváku se mu věnovala jiná žena !

2863
Sdílejte

Monika si potrpí na tělesný vzhled a pro ten jí i pravidelně něco dělá. Leoš není až tak vytrvalý a také si rád užívá jídlo a pití. Nedal mnoho ani cvičení a výsledek se zakrátko dostavil v podobě kilo navíc a oslabené kondici. Nyní se snaží ještě před vánočními svátky dostat do formy, ale musí přitom bojovat s časem. Je ochoten si kvůli tomu i přivstat, když je třeba. Pomáhá mu přitom jedna žena, ale není to jeho Monika.

Leoš Mareš si už, zdá se zvykl na omezené dávky jídla v podobě krabičkové diety šité na míru, jakož i na pravidelné cvičení. Je dostatečně ješitný na to, aby chtěl vypadat dobře před manželkou i jeho fanoušky. „Jsem rád, když mi dobře sedí sako. Navíc, moje žena velmi dbá na kulturu ducha a těla, takže vím, že jí tím udělám radost. Přes léto jsem se díky pizzy a pivu trochu vykrmil, tak jsem se od září pustil do tréninku a mám jasný cíl. Zhubnout a dostat se do formy, aby mi bylo fajn. Takže cvičím,“ zdůvodňoval svou snahu cvičit v rozhovoru pro časopis Story.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články